Uw bedrijf zorgeloos verduurzamen met een aantrekkelijk rendement?

Indi energie levert maatwerk

Geen investering

Indi kan de complete financiering voor haar rekening nemen. Bij veel bedrijven worden intern namelijk hoge eisen aan de terugverdientijd gesteld omdat het geld maar één keer uitgegeven kan worden.

Lagere energierekening

Indi gaat op zoek naar een duurzame oplossing waarbij het bedrijf ook nog eens gaat besparen op haar energierekening. Daarom leveren wij altijd maatwerk, aangepast op de wensen en ambities van de klant.

Volledig ontzorgd

Indi biedt de mogelijkheid zorgeloos te verduurzamen. Wij realiseren de installatie, regelen het onderhoud en nemen alle financiële, juridische en technische risico’s op ons. U heeft geeft omkijken naar de duurzame oplossing.

Financiering van grootschalige zakelijke zonprojecten

Indi helpt u met het financieren van uw gesubsidieerde zakelijke zonprojecten.

Bij veel bedrijven worden hoge eisen aan commerciële investeringen gesteld omdat het geld maar één keer uitgegeven kan worden. Een acceptabele terugverdientijd is een belangrijke interne eis die investeringen in zonne-energie op dit moment lastig maken. Wij bieden daarom de mogelijkheid de complete financiering, ontwikkeling, installatie en onderhoud van uw zonnestroomproject op ons te nemen. Hierdoor heeft u geen omkijken naar de risico’s en kunt u zich blijven concentreren op uw core business.

Meer informatie

Over Indi energie

Indi introduceert innovatieve energieoplossingen, voor bedrijven en particulieren. Duurzame energie, onafhankelijk opgewekt door installaties die van u zijn. Zon, wind, water, aardwarmte, restwarmte, opslagtechnieken: alles gebruiken we voor op maat gesneden productie en levering van energie.

Indi staat voor onafhankelijkheid. Wij openen uw eigen energiebronnen. Wij staan voor energie die niet beïnvloed wordt door marktfluctuaties, geopolitieke controverses of kortdurende trends. Wij werken als partner voor energiebedrijven om hen te helpen bij het verduurzamen.

Lees meer over Indi