Advies aanschaf zonnepanelen

Veel bedrijven investeren zelf in zonnepanelen op hun eigen dak. Het lijkt eenvoudig om dit te realiseren, maar er komen heel veel (technische) aspecten kijken bij de realisatie van een zonnestroomsysteem. Zeker als de zonnepanelen komen te liggen op bestaande bouw. Bij Indi ontwikkelen we jaarlijks vele zonnestroomsystemen. We weten dus exact welke activiteiten moeten worden ondernomen om de zonnepanelen op het dak te plaatsen, aan welke voorwaarden het systeem moet voldoen en wat de prijs van het systeem moet zijn. Deze kennis en ervaring van onze zon experts stellen we graag beschikbaar en daarom geven we advies aan bedrijven bij de aanschaf van zonnepanelen. We hebben onze advieswerkzaamheden opgedeeld in de vijf projectfases. Indi kan adviseren in één van de fases of we ontzorgen je in het gehele traject.

Hoeveel panelen kunnen op jouw bedrijfsdak?

Vraag hier vrijblijvend een Dakscan aan. Binnen 48u weet je hoeveel panelen er op je bedrijfsdak kunnen.

  Met zoveel zorgen als dat wij uw dak behandelen, gaan wij ook om met uw privacy.

  We onderscheiden vijf fases bij de realisatie van een zonnestroomsysteem

  Haalbaarheid

  We maken inzichtelijk wat de zonnestroompotentie is van het dak en wat de financiële impact hiervan is. We verzorgen de SDE++ subsidieaanvraag voor het project.

  Projectplan

  We laten de daksconstructie controleren, checken de netaansluiting en presenteren het plan aan de (opstal)-verzekeraar. Daarna maken we een technisch en financieel plan op basis waarvan een investeringsbeslissing kan worden genomen.

  Tendering

  We nodige onze vaste installatiepartners uit om een aanbieding te maken voor het zonnestroomsysteem. We begeleiden het tenderproces en brengen een advies welke partij het beste past bij jouw wensen.

  Projectbegeleiding

  We begeleiden de bouwfase van het project vanaf de kick-off meeting tot aan de oplevering.

  Green Marketing

  Wij hebben meerdere tools die de marketingwaarde van het hebben van een zonnestroomsysteem kunnen verhogen. Zo kunnen we een gerichte crowdfundactie opzetten en film- en beeldmateriaal maken van het systeem.

  Onze zon experts delen graag hun kennis