Website laden

Indi Energie: partner van Powerhouse

Indi Energie en Powerhouse helpen ondernemers

Powerhouse helpt u bij het optimaliseren van uw energiestrategie. Van volledige controle op uw energie-uitgaven tot optimaal gebruik maken van de mogelijkheden die de energiemarkt biedt. Daarnaast denken we graag met u mee over het verduurzamen van uw bedrijf en hoe u het beste energie kunt besparen. En met ons digitale platform heeft u altijd een actueel inzicht in uw energieverbruik en -kosten.

Indi Energie is gespecialiseerd in het ontwikkelen en financieren van zonnestroomprojecten. Ondernemers die graag willen overstappen op zonnestroom, maar niet zelf willen investeren in een zonnestroominstallatie, helpen wij graag. Ook als u bijvoorbeeld voor een klein deel wilt mee investeren om zo uw rendement te vergroten, dan bent u bij Indi Energie aan het juiste adres.

Meer informatie over Powerhouse

Kijk voor meer informatie op onze website of maak een afspraak met een van onze accountmanagers.

[afbeeldingen] - powerhouse-web

[afbeeldingen] - indi-logo-white-x2

 

Er is een wereld te winnen. En we hebben de wind in de rug. Uitstootdoelstellingen, subsidieregelingen, burgerparticipatie: nu is het de tijd onafhankelijk te worden.

+ 31 (0)73 2032179

Volg ons op LinkedIn

Europalaan 20   |   3526 KS, Utrecht   |   info@indienergie.nl

*
*

Lees in de privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken.

Benieuwd wat het verhuren van uw dak kan opleveren?

m2

Het verhuren van uw dak is niet mogelijk bij het opgegeven dakoppervlak.

Op basis van satellietfoto’s van uw pand, zullen onze engineers bepalen hoeveel zonnepanelen geplaatst kunnen worden. Op basis van het aantal panelen wordt een huurprijs bepaald. U ontvangt binnen 48u onze analyse.

Heeft u al subsidie?
*
*
*
*
*

Lees in de privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken.