Website laden

Eerste panelen gelegd bij Jonker Petfood

Begin december is de realisatie van het project bij Jonker Petfood in Waalwijk gestart. De onderconstructie en de bekabeling van het systeem zijn inmiddels gereed en vandaag zijn de eerste panelen van ons project gelegd. In totaal zullen 1.480 zonnepanelen geplaats worden die jaarlijks voldoende stroom opwekken voor 150 huishoudens.

Indi Energie is verantwoordelijk voor de ontwikkeling, het gehele project management en de financiering van het project. Het zonnestroombedrijf KiesZon heeft het systeem ontworpen en neemt de realisatie voor haar rekening.

De zonnepanelen worden geplaatst op het nieuwe magazijn dat Jonker Petfood in april 2019 heeft gerealiseerd. De stap naar zonnepanelen passen in de duurzame visie van Jonker Petfood.

[afbeeldingen] - indi-logo-white-x2

 

Er is een wereld te winnen. En we hebben de wind in de rug. Uitstootdoelstellingen, subsidieregelingen, burgerparticipatie: nu is het de tijd onafhankelijk te worden.

+ 31 (0)73 2032179

Volg ons op LinkedIn

Europalaan 20   |   3526 KS, Utrecht   |   info@indienergie.nl

*
*

Lees in de privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken.

Benieuwd wat het verhuren van uw dak kan opleveren?

m2

Het verhuren van uw dak is niet mogelijk bij het opgegeven dakoppervlak.

Op basis van satellietfoto’s van uw pand, zullen onze engineers bepalen hoeveel zonnepanelen geplaatst kunnen worden. Op basis van het aantal panelen wordt een huurprijs bepaald. U ontvangt binnen 48u onze analyse.

Heeft u al subsidie?
*
*
*
*
*

Lees in de privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken.