Website laden

Indi Energie levert 9.144 zonnepanelen bij SnowWorld Landgraaf op

SnowWorld neemt haar 13.000 zonnepanelen officieel in gebruik. Daarmee is het meest complexe zonnepanelenproject van Europa afgerond.

Afgelopen week is de laatste hand gelegd aan de dakconstructie van de skipiste waarop de kleine 10.000 zonnepanelen in SnowWorld Landgraaf zijn gemonteerd. In SnowWorld Zoetermeer werden eerder al ruim 3.000 zonnepanelen gerealiseerd. Met de jaarlijkse opwek kunnen bijna 1.000 huishoudens van stroom worden voorzien.

Hiermee heeft Indi Energie het meest complexe zonnepanelenproject van Europa afgerond. De afgelopen 2,5 jaar zijn de constructieve uitdagingen die de skihal in Landgraaf met zich meebrengt, met succes overwonnen. In de maand mei is al gebleken dat op zonnige dagen meer energie geproduceerd wordt dan SnowWorld zelf nodig heeft. Deze energie wordt geleverd aan de omliggende woningen.

Indi Energie heeft het gehele projectmanagement en de financiering van de zonnepanelen verzorgd. KiesZon ontwierp het systeem, heeft de installatie van de zonnepanelen voor hun rekening genomen en verzorgt het onderhoud.

SnowWorld zal de komende vijftien jaar de opgewekte zonnestroom afnemen.

[afbeeldingen] - indi-logo-white-x2

 

Er is een wereld te winnen. En we hebben de wind in de rug. Uitstootdoelstellingen, subsidieregelingen, burgerparticipatie: nu is het de tijd onafhankelijk te worden.

+ 31 (0)73 2032179

Volg ons op LinkedIn

Europalaan 20   |   3526 KS, Utrecht   |   info@indienergie.nl

*
*

Lees in de privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken.

Benieuwd wat het verhuren van uw dak kan opleveren?

m2

Het verhuren van uw dak is niet mogelijk bij het opgegeven dakoppervlak.

Op basis van satellietfoto’s van uw pand, zullen onze engineers bepalen hoeveel zonnepanelen geplaatst kunnen worden. Op basis van het aantal panelen wordt een huurprijs bepaald. U ontvangt binnen 48u onze analyse.

Heeft u al subsidie?
*
*
*
*
*

Lees in de privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken.