Website laden

Indi Energie levert zonnepanelensysteem bij SnowWorld Zoetermeer op

Afgelopen maand heeft SnowWorld Zoetermeer de ruim 3.000 zonnepanelen op haar dak in gebruik genomen. Met de jaaropbrengst van de panelen kunnen 250 huishoudens van stroom worden voorzien.

Indi Energie, partner van energieleverancier Powerhouse, heeft het gehele project management gedaan en de investering in de zonnepanelen. Het zonnestroombedrijf KiesZon ontwierp het systeem, heeft de installatie van de zonnepanelen voor haar rekening genomen en zal het onderhoud verzorgen. De opgewekte zonnestroom zal de komende 15 jaar door SnowWorld gebruikt worden.

Gijs Brussen, Project Manager van Indi Energie: “Het is ons gelukt om samen met onze partners het moeilijkste project van Nederland op te leveren. Daar kunnen we alleen maar heel erg trots op zijn.”.

SnowWorld Landgraaf

Eind augustus start Indi Energie met de installatie van een kleine 10.000 zonnepanelen bij de vestiging van SnowWorld in Landgraaf. Op 23 augustus zal de commissaris van de Koningin van Limburg Dhr. Bovens symbolisch het eerste paneel leggen.

Wil je op de hoogte blijven van de voortgang van de projecten? Houd dan onze LinkedIn en de website in de gaten.

 

[afbeeldingen] - indi-logo-white-x2

 

Er is een wereld te winnen. En we hebben de wind in de rug. Uitstootdoelstellingen, subsidieregelingen, burgerparticipatie: nu is het de tijd onafhankelijk te worden.

+ 31 (0)73 2032179

Volg ons op LinkedIn

Europalaan 20   |   3526 KS, Utrecht   |   info@indienergie.nl

*
*

Lees in de privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken.

Benieuwd wat het verhuren van uw dak kan opleveren?

m2

Het verhuren van uw dak is niet mogelijk bij het opgegeven dakoppervlak.

Op basis van satellietfoto’s van uw pand, zullen onze engineers bepalen hoeveel zonnepanelen geplaatst kunnen worden. Op basis van het aantal panelen wordt een huurprijs bepaald. U ontvangt binnen 48u onze analyse.

Heeft u al subsidie?
*
*
*
*
*

Lees in de privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken.