Website laden

Indi Energie realiseert snelste crowdfundingsactie boven 1 miljoen euro ooit

Indi Energie realiseert snelste crowdfundingsactie ooit

Op donderdag 17 november om 16:00 startte Indi Energie met een crowdfundingsactie om twee zonnestroomprojecten te realiseren. In slechts 30 uur heeft Indi ruim 1 miljoen euro opgehaald. Dat maakt het de meest succesvolle crowdfundingsactie boven een miljoen euro in de Nederlandse geschiedenis. Vanzelfsprekend staat Indi bovenaan in de weekstatistieken van DB&P.

“Dank aan alle investeerders”

In totaal zijn er ongeveer 190 investeringen gedaan met een gemiddelde inleg van 5.500 euro. Pjotr van den Berg van Indi is, zoals hij zelf zegt, ‘uitermate content’. “Er zijn naast een aantal grote investeerders ook veel investeringen van 1.000 en 2.000 euro binnengekomen. Daarmee maken we de energietransitie van iedereen. Bij deze wil ik iedereen die geïnvesteerd heeft, bedanken voor hun bijdrage.”

[afbeeldingen] - indi-logo-white-x2

 

Er is een wereld te winnen. En we hebben de wind in de rug. Uitstootdoelstellingen, subsidieregelingen, burgerparticipatie: nu is het de tijd onafhankelijk te worden.

+ 31 (0)73 2032179

Volg ons op LinkedIn

Europalaan 20   |   3526 KS, Utrecht   |   info@indienergie.nl

*
*

Lees in de privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken.

Benieuwd wat het verhuren van uw dak kan opleveren?

m2

Het verhuren van uw dak is niet mogelijk bij het opgegeven dakoppervlak.

Op basis van satellietfoto’s van uw pand, zullen onze engineers bepalen hoeveel zonnepanelen geplaatst kunnen worden. Op basis van het aantal panelen wordt een huurprijs bepaald. U ontvangt binnen 48u onze analyse.

Heeft u al subsidie?
*
*
*
*
*

Lees in de privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken.