Website laden

Koos Hendriks en Gouveneur van Limburg Bovens plaatsen eerste paneel SnowWorld Landgraaf

Gouverneur van Limburg en oprichter SnowWorld plaatsen eerste zonnepaneel

Na de realisatie van een kleine 3.000 zonnepanelen in SnowWorld Zoetermeer, worden door Indi Energie nu nog eens ruim 9.000 zonnepanelen op het dak van SnowWorld Landgraaf geïnstalleerd, genoeg voor de energiebehoefte van circa 750 huishoudens. Het totaal geïnstalleerd vermogen van beide vestigingen zal zo’n 3,2 Mwp bedragen, waardoor de pistes van SnowWorld op zonnige dagen zelfvoorzienend zullen zijn. Hiermee zal voor het einde van het jaar ‘s werelds grootste zonnestroomproject op het dak van een skihal gerealiseerd zijn.

Wim Moerman, CFO van SnowWorld: “Al vele jaren is SnowWorld aan het verduurzamen. De installatie van de zonnepanelen is een belangrijke stap in deze duurzaamheidsstrategie”

Nu begint het echte werk
Jasper Houthuijssen, directeur Indi:”We zijn heel blij dat we SnowWorld Zoetermeer hebben gerealiseerd, maar nu begint het echte werk. Het dak in Landgraad is 2,5 keer zo groot en een veel complexer dak. Die uitdaging gaan we graag aan.”

[afbeeldingen] - indi-logo-white-x2

 

Er is een wereld te winnen. En we hebben de wind in de rug. Uitstootdoelstellingen, subsidieregelingen, burgerparticipatie: nu is het de tijd onafhankelijk te worden.

+ 31 (0)73 2032179

Volg ons op LinkedIn

Europalaan 20   |   3526 KS, Utrecht   |   info@indienergie.nl

*
*

Lees in de privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken.

Benieuwd wat het verhuren van uw dak kan opleveren?

m2

Het verhuren van uw dak is niet mogelijk bij het opgegeven dakoppervlak.

Op basis van satellietfoto’s van uw pand, zullen onze engineers bepalen hoeveel zonnepanelen geplaatst kunnen worden. Op basis van het aantal panelen wordt een huurprijs bepaald. U ontvangt binnen 48u onze analyse.

Heeft u al subsidie?
*
*
*
*
*

Lees in de privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken.