Website laden

Moolenaar BV neemt ruim 2.000 zonnepanelen in gebruik

In april 2020 heeft bloembollenbedrijf Moolenaar uit Voorhout het zonnestroomsysteem op haar daken in gebruik genomen. Met het zonnestroomsysteem, dat ontwikkeld is door Indi Energie, wekt Moolenaar jaarlijks voldoende zonnestroom op om 225 huishoudens een jaar lang van stroom te voorzien.  

Indi Energie is verantwoordelijk geweest voor het gehele projectmanagement en de investering in de zonnepanelen. KiesZon ontwierp het systeem, heeft de installatie van de zonnepanelen voor haar rekening genomen en zal het onderhoud verzorgen.

Nanne Batenburg, Financieel Directeur van Moolenaar:” we werken bij Moolenaar met natuurlijke producten, dus we voeren vanzelfsprekend een duurzaam beleid. Zonnepanelen horen daar natuurlijk bij. Ondanks de lastige tijd waar we nu in leven, zijn wij heel blij dat we dit traject succesvol hebben afgesloten”

De energieadviseur van Moolenaar, EE Care, is nauw betrokken geweest bij de realisatie van het zonnestroomsysteem. Met de aanvraag van de SDE+ subsidie heeft EE Care samen met de gemeente Teylingen het hele proces in gang gezet. Vervolgens is op basis van een locatieonderzoek een aanbesteding opgesteld om tot deze betrouwbare partners te komen.

[afbeeldingen] - indi-logo-white-x2

 

Er is een wereld te winnen. En we hebben de wind in de rug. Uitstootdoelstellingen, subsidieregelingen, burgerparticipatie: nu is het de tijd onafhankelijk te worden.

+ 31 (0)73 2032179

Volg ons op LinkedIn

Europalaan 20   |   3526 KS, Utrecht   |   info@indienergie.nl

*
*

Lees in de privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken.

Benieuwd wat het verhuren van uw dak kan opleveren?

m2

Het verhuren van uw dak is niet mogelijk bij het opgegeven dakoppervlak.

Op basis van satellietfoto’s van uw pand, zullen onze engineers bepalen hoeveel zonnepanelen geplaatst kunnen worden. Op basis van het aantal panelen wordt een huurprijs bepaald. U ontvangt binnen 48u onze analyse.

Heeft u al subsidie?
*
*
*
*
*

Lees in de privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken.