Website laden

Onderconstructie gereed bij Lemoine Holland

Op 25 maart 2019 is gestart met de realisatie van het zonnestroomsysteem van Indi Energie bij Lemoine Holland. 

Lemoine Holland heeft voor de ontwikkeling van het zonnestroomsysteem gekozen voor Indi Energie, partner van de energieleverancier van Lemoine Powerhouse. Indi is verantwoordelijk voor het gehele project management en de financiering van het project. Het zonnestroombedrijf KiesZon ontwierp het systeem, neemt de installatie van de panelen voor haar rekening en zal het onderhoud verzorgen. Lemoine Holland zal de opgewekte zonnestroom afnemen van Indi.

In totaal zullen er 2.035 panelen geplaatst worden die jaarlijks 550.000 kWh groene stroom opwekken. Dankzij het goede weer vordert het project gestaag. De complete onderconstructie van het systeem is geplaatst.

[afbeeldingen] - indi-logo-white-x2

 

Er is een wereld te winnen. En we hebben de wind in de rug. Uitstootdoelstellingen, subsidieregelingen, burgerparticipatie: nu is het de tijd onafhankelijk te worden.

+ 31 (0)73 2032179

Volg ons op LinkedIn

Europalaan 20   |   3526 KS, Utrecht   |   info@indienergie.nl

*
*

Lees in de privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken.

Benieuwd wat het verhuren van uw dak kan opleveren?

m2

Het verhuren van uw dak is niet mogelijk bij het opgegeven dakoppervlak.

Op basis van satellietfoto’s van uw pand, zullen onze engineers bepalen hoeveel zonnepanelen geplaatst kunnen worden. Op basis van het aantal panelen wordt een huurprijs bepaald. U ontvangt binnen 48u onze analyse.

Heeft u al subsidie?
*
*
*
*
*

Lees in de privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken.