Website laden

Start realisatie zonnestroomsysteem Moolenaar

Op 6 januari is gestart met de realisatie van het zonnestroomsysteem op het dak van bloembollenkweker Moolenaar in Voorhout. In totaal zullen 2.048 zonnepanelen geplaats worden die jaarlijks voldoende stroom opwekken voor 225 huishoudens. Deze duurzame stap past goed bij het natuurlijke product dat Moolenaar levert.

Indi Energie is verantwoordelijk voor de ontwikkeling, het gehele project management en de financiering van het project. Het zonnestroombedrijf KiesZon heeft het systeem ontworpen en neemt de realisatie voor haar rekening.

Ondanks dat het project in de winter is gestart, zorgt het goede weer ervoor dat het project gestaag vordert. De complete onderconstructie van het systeem is inmiddels geplaatst. De winterse ochtendvorst zorgt dan voor mooie plaatjes.

[afbeeldingen] - indi-logo-white-x2

 

Er is een wereld te winnen. En we hebben de wind in de rug. Uitstootdoelstellingen, subsidieregelingen, burgerparticipatie: nu is het de tijd onafhankelijk te worden.

+ 31 (0)73 2032179

Volg ons op LinkedIn

Europalaan 20   |   3526 KS, Utrecht   |   info@indienergie.nl

*
*

Lees in de privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken.

Benieuwd wat het verhuren van uw dak kan opleveren?

m2

Het verhuren van uw dak is niet mogelijk bij het opgegeven dakoppervlak.

Op basis van satellietfoto’s van uw pand, zullen onze engineers bepalen hoeveel zonnepanelen geplaatst kunnen worden. Op basis van het aantal panelen wordt een huurprijs bepaald. U ontvangt binnen 48u onze analyse.

Heeft u al subsidie?
*
*
*
*
*

Lees in de privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken.