Website laden

Zonnestroomsysteem bij Van Rooijen officieel geopend door de wethouder

Op 24 Mei heeft Jan van der Meer (Wethouder Duurzaamheid gemeente Eindhoven) bij de logistieke dienstverlener Van Rooijen Logistiek in Eindhoven het zonnestroomsysteem symbolisch in gebruik genomen. Voor de gelegenheid van de oplevering zijn er drone beelden gemaakt van het systeem.

De ontwikkeling, het gehele projectmanagement en de financiering van het zonnestroomsysteem is gedaan door Indi Energie. Het zonnestroombedrijf KiesZon ontwierp het systeem, neemt de installatie van de panelen voor haar rekening en zal het onderhoud verzorgen. Van Rooijen zal de komende 15 jaar de opgewekte zonnestroom afnemen.

Perfecte samenwerking

Op grote delen van het dak moest eerst de dakbedekking worden vervangen en noodoverstorten worden verbreed. Daarna kon de realisatie van de zonnepanelen en omvormers beginnen. De werkzaamheden zijn in goed overleg en vlot verlopen. De samenwerking is vanuit beide partijen zeer goed bevallen.

 

[afbeeldingen] - indi-logo-white-x2

 

Er is een wereld te winnen. En we hebben de wind in de rug. Uitstootdoelstellingen, subsidieregelingen, burgerparticipatie: nu is het de tijd onafhankelijk te worden.

+ 31 (0)73 2032179

Volg ons op LinkedIn

Europalaan 20   |   3526 KS, Utrecht   |   info@indienergie.nl

*
*

Lees in de privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken.

Benieuwd wat het verhuren van uw dak kan opleveren?

m2

Het verhuren van uw dak is niet mogelijk bij het opgegeven dakoppervlak.

Op basis van satellietfoto’s van uw pand, zullen onze engineers bepalen hoeveel zonnepanelen geplaatst kunnen worden. Op basis van het aantal panelen wordt een huurprijs bepaald. U ontvangt binnen 48u onze analyse.

Heeft u al subsidie?
*
*
*
*
*

Lees in de privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken.