Oplevering zonnepanelen Wabtec Netherlands

Geschreven door:
Floris Pennarts, maandag 20 december 2021

Wabtec Netherlands heeft ruim 2.000 zonnepanelen op haar pand in Ede in gebruik genomen. De in totaal 2.026 zonnepanelen wekken jaarlijks voldoende stroom op om 225 huishoudens van stroom te voorzien.

Indi Energie is verantwoordelijk geweest voor het gehele projectmanagement en de investering in het zonnestroomsysteem. SolarNRG heeft het systeem ontworpen, geïnstalleerd en zal het onderhoud van het zonnestroomsysteem verzorgen.

Lennart Thissen, Project Manager van Wabtec Netherlands: “Bij het bouwen van een nieuwe bedrijfshal zijn zonnepanelen tegenwoordig natuurlijk niet meer weg te denken. Door de ontwikkeling van het zonnestroomsysteem uit te besteden aan onze partner Indi Energie kunnen we zonnepanelen op ons dak leggen terwijl we ons blijven focussen op onze core-business. Op deze manier dragen we bij aan de CO2 verlaging binnen Nederland.”

Rik Meijerhof, projectleider van Indi Energie: “We werden door verschillende uitdagingen verrast bij het realiseren van het systeem. Toch hebben we, dankzij goede communicatie, flexibiliteit van alle partijen en oplossingsgericht denken, alle uitdagingen overwonnen. Hierdoor hebben we samen een heel mooi resultaat neer kunnen zetten!”

Check ons op LinkedIn voor meer nieuws over onze projecten