Eerste zonnepanelen gerealiseerd voor ROC Mondriaan

Geschreven door:
Violet Kazerooni, donderdag 06 juli 2023

Op 21 juni is er gestart met het aanleggen van het eerste zonnestroomsysteem op locatie Aspasialaan 19 in Den Haag.

Dit jaar voorzien wij zes andere Mondriaan-locaties van zonnepanelen. We werken samen aan een plaatsing van, in totaal, 2.064 zonnepanelen met een omvang van bijna 1 MegaWatt. Genoeg vermogen om jaarlijks 1.000 huishoudens van stroom te voorzien. En fijn voor Mondriaan, want het zonnesysteem dekt ongeveer 20% van de totale elektriciteitsbehoefte van de verschillende gebouwen.

Duurzaam ROC Mondriaan
Vincent van Hagen, hoofd Vastgoed bij ROC Mondriaan vertelt: “Duurzaamheid staat bij ROC Mondriaan, zowel binnen het onderwijs als in de bedrijfsvoering, hoog op de agenda. Ruim 5 jaar geleden hebben wij als eerste een energie neutrale sporthal in gebruik genomen. Sindsdien zijn nieuwe en gerenoveerde panden direct voorzien van energiezuinige installaties, zonnepanelen, warmtepompen of restwarmte. Op dit moment worden de overige panden voorzien van deze voorzieningen”.

Partners in verduurzaming
Samen met Solisplan begeleiden wij ROC Mondriaan in deze energietransitie van A tot Z. Wij ontzorgen Mondriaan volledig in de begeleiding van het proces. Solisplan is verantwoordelijk voor de bouw van de installatie. Dit resulteert in een mooie samenwerking voor alle partijen.

Check ons op LinkedIn voor meer nieuws over onze projecten

Hoeveel panelen kunnen op jouw bedrijfsdak? (vanaf 250m2)

Binnen 24u weet je hoeveel panelen er op je bedrijfsdak kunnen.

  • < 24 uur reactie
  • Inzicht in korte en lange termijn rendement

    Met zoveel zorgen als dat wij uw dak behandelen, gaan wij ook om met uw privacy.

    Deze bedrijven gingen u voor