De krachten achter Indi

Wie zijn wij?

Ieder bedrijfsdak in Nederland is uniek, dus dat vraagt om advies op maat. En dat is precies wat ons onderscheid in de markt: we ontzorgen alle uiteenlopende bedrijven bij het realiseren van een zonnestroomsysteem en leveren daarbij een oplossing op maat. Hierdoor kan jij je focussen op de kernactiviteiten van jouw bedrijf.

Wij zijn een gepassioneerde groep individuen die samenwerken als een hecht team.  Elk van ons brengt unieke vaardigheden en ervaringen mee, waardoor onze hechte samenwerking de solide basis vormt van ons werk.

Gijs Brussen

Commercieel Manager

Ik help je om orde te scheppen in de wildgroei van constructeurs, installateurs, hardware, etc!

Overal om me heen zie ik zonnepanelen op daken verschijnen. De markt floreert! Dat heeft echter ook als gevolg dat de installatiebedrijven als paddenstoelen uit de grond schieten en dat de keuze uit soorten zonnepanelen, omvormers en onderconstructies inmiddels gigantisch groot is. Dit maakt de markt onoverzichtelijk en de kwaliteit van producten of diensten lastiger te beoordelen.

Ik ben op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op hardware gebied en kan goed inschatten welke panelen of omvormers voor jouw project het meest geschikt zijn. In de projecten die ik begeleid heb, heb ik gewerkt met verschillende installateurs. Ik weet daarom wanneer een partij kwalitatief goed werk levert. Deze kennis en ervaring zet ik graag in voor jouw zonnestroomsysteem.

Pjotr van den Berg

Operationeel Manager

Super als jouw onderneming kiest voor de duurzame stap naar zonnepanelen!

Mijn expertise is het vinden van het hoogst financiële rendement voor de klant en de impact van zonnepanelen op jouw verzekeringspositie.

Ik begeleid de klant in de aanschaf, lease of verhuren van het dak voor de zonnepanelen. Verder ga ik in gesprek met jouw verzekeraars om niet alleen jou te ontzorgen, maar ook de zorgen van je verzekeraars te adresseren. Opdat jij niet met onverwachte extra kosten wordt opgezadeld, maar daadwerkelijk het hoogste rendement realiseert.

Stephan Marcelis

Projectleider Zon

Het overstappen van grijze naar groene energie, begint bij een succesvolle subsidie aanvraag.

Het realiseren van een zonnestroomsysteem behelst vaak meer dan er in eerste instantie wordt gedacht. Je zal het projectmatig moeten aanpakken om het gewenste resultaat te behalen. Naast het inkopen en installeren van een zonnestroomsysteem, zal in het voortraject een haalbaarheidsstudie gedaan moeten worden.

Als projectmanager ontzorg ik de klant in het gehele traject van A tot Z. Ik zorg ervoor dat de klant binnen de afgesproken tijd kan genieten van zijn duurzaam opgewekte energie.

Mohammed Boulahcen

Finance Manager

Bij het realiseren van een zonnestroomsysteem komt een hoop kijken, er zijn verschillende subsidies, kosten, en opbrengsten waar rekening mee gehouden moet worden. Behalve dat we alles weten van de aanleg van een zonnestroomsysteem helpen we je ook verder met de administratieve kant. Indi is een ontzorgpartij en met onze kennis proberen we onze klanten zo goed mogelijk te ondersteunen daar waar nodig.

Heb je vragen over de administratieve kant van een zonnestroomsysteem neem dan contact met mij op.

Floris Pennarts

Junior projectleider Zon

Laat de zon voor je werken!

Zonnepanelen zijn dé manier om duurzame energie op te wekken. Ze zijn milieuvriendelijk, kostenbesparend en worden steeds populairder. Als zonexpert in de marketing houd ik me graag bezig met het leveren van informatieve en relevante informatie voor de klant en help ik ons bedrijf om onze missie van duurzame energie te promoten.

Wij helpen jouw bedrijf het beste zonnestroomsysteem te realiseren, passend bij jouw wensen. En we beloven, we zullen je niet laten zitten in de schaduw!

Steven Weinans

Junior Projectleider Zon

Met zonnepanelen ben je altijd opgewekt!

Als Zon Expert MKB richt ik me specifiek op kleine- en middelgrote bedrijven die willen overstappen op zonne-energie. Met mijn expertise begeleid ik je door het gehele proces, van subsidies tot het kiezen van de juiste hardware en het opstellen van een rendabele business case. Door een nauwkeurige dakscan kan ik direct laten zien welke opbrengsten een zonnestroomsysteem voor jouw bedrijf kan genereren. Laten we samen de stap zetten naar duurzame energie en kostenbesparingen. Jouw bedrijf op zonnepanelen, daar word ik blij van!

Violet Kazerooni

Marketing & Communicatie expert

Creativiteit combineren met impact!

Gelukkig groeit ons milieubewustzijn en hier komt natuurlijk bij kijken dat bedrijven ook hun verantwoordelijkheid nemen voor het milieu. Door Indi in te zetten voor de realisatie van jouw zonnestroomsysteem, kun je als bedrijf laten zien dat je actief werkt aan een betere toekomst. Met mijn creatieve blik en affiniteit voor duurzaamheid, sta ik klaar om het Indi-team te versterken op het gebied van marketing en communicatie. Ik help Indi beter op de zakelijke kaart te zetten en onze kernwaarden te verspreiden.