Onze missie en visie

Onze missie

Bij Indi Energie voeren we de regie over het hele proces van jouw energievraagstuk. We leveren steengoede kwaliteit en we rusten niet voordat het werk volledig en naar tevredenheid is afgerond. Dit doen we als team, in een positieve en energieke werkomgeving.

Onze visie

Wij ontzorgen zakelijke klanten bij al hun energievraagstukken. We focussen daarbij op verduurzaming, kostenbesparing & het voldoen aan wet – en regelgeving. Dankzij ons ontzorgingsconcept kan onze klant zich focussen op haar core business.

1

Deskundig

Wij hebben de kennis, vaardigheden en expertise om elk complex vraagstuk op te lossen.

2

Openheid

Wij durven eerlijk en transparant te zijn, want daarmee creëren we onderling vertrouwen.

3

Ondernemend

Wij nemen initiatief en zijn proactief. Wij zij flexibel, innovatief en zien uitdagingen als kansen.

4

Verbinding

Wij luisteren naar elkaar en streven naar sterke, langdurige relaties. Zowel intern als extern.

5

Enthousiasme

Wij hebben een positieve en energieke houding en genieten van ons werk.

Ons verhaal

Wij ontzorgen.

Het verhaal van Indi begint in 2015, toen Pjotr en Gijs Indi Energie oprichtten. Indi staat voor independent: onafhankelijk van het net en de energiemarkt, zodat je als klant altijd zelf de controle hebt. Indi is ontstaan vanuit het idee dat duurzaamheid en kostenbesparing hand in hand gaan. In de loop der jaren is het speelveld veel complexer geworden. De energiemarkt is continu in verandering en er is nieuwe wet- en regelgeving bijgekomen. Daarnaast hebben bijvoorbeeld netcongestie, verzekeringen en productontwikkeling de realisatie van energieoplossingen uitdagender gemaakt.

Bij Indi Energie blijven we altijd zoeken naar oplossingen voor nieuwe uitdagingen. In combinatie met onze projectmanagement ervaring, stelt dit ons in staat om een centrale rol te spelen bij het optimaliseren van energievraagstukken bij bedrijven. Dit doen wij met onze eigen experts, maar ook met specialisten uit ons vertrouwde partnernetwerk.

De klant staat bij ons centraal. We streven altijd naar het opbouwen van een vertrouwde klantrelatie. Open en eerlijke communicatie over wederzijdse verantwoordelijkheden en verwachtingen is hierbij essentieel. Dit stelt ons in staat om onze dienstverlening optimaal af te stemmen op de behoeften van de klant.

We zijn een enthousiast en energiek team en wij helpen elkaar om samen het beste resultaat te behalen. We genieten van ons werk en zijn ervan overtuigd dat dit de basis vormt voor het bereiken van onze doelen.