Zelf SDE++ subsidie aanvragen of zullen wij het voor je doen?

Vanaf 24 november 2020 kan er SDE++ subsidie worden aangevraagd voor jouw project. Het aanvragen van SDE++ subsidie dient zorgvuldig te gebeuren, want enkel volledige aanvragen worden in behandeling genomen. Wij hebben in het verleden al honderden succesvolle subsidieaanvragen gedaan. Daarom ontzorgen wij je graag bij de subsidie aanvraag.

Het aanvragen van SDE++ subsidie is niet moeilijk. Het kost echter wel tijd en kennis om de subsidie aanvraag secuur en op de juiste manier te doen. Met behulp van ons stappenplan kun je zelf SDE++ aanvragen. Laat je e-mailadres achter en we sturen je direct ons handleiding incl. alle noodzakelijke bijlagen en een checklist zodat de aanvraag volledig wordt ingediend.

Wij helpen met je SDE++ subsidie aanvraag

Maak hieronder een keuze: laat onze subsidie expert Stephan jouw SDE++ aanvraag indienen of ontvang gratis onze stap-voor-stap handleiding en vraag zelf SDE++ subsidie aan.

Laat Stephan de SDE++ subsidie voor mij aanvragen

Stuur mij de hand-leiding. Ik vraag zelf de SDE++ subsidie aan

SDE++ aanvragen door Indi

Wij verzorgen de complete subsidieaanvraag voor jouw bedrijf. We maken alle benodigde documenten op en vragen de subsidie aan op naam van jouw bedrijf. De kosten zijn € 250 per aanvraag.  Lees in onze privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken.

  SDE handleiding aanvragen

  Met onze handleiding kun je zelf de SDE subsidie aanvragen. Je ontvangt tevens voorbeelden van alle bijlagen die je moet bijvoegen bij de aanvraag.   Lees in onze privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken.

   In 4 stappen een subsidiebeschikking voor zonnepanelen

   Vraag een identificatiemiddel aan via www.eherkenning.nl

   Hiermee kan worden ingelogd op het eLoket van RVO. Houd er rekening mee dat het aanvragen van een identificatiemiddel enkele dagen kan duren.

   Stel alle relevante documenten op voor de subsidieaanvraag

   Bij de subsidieaanvraag dien je de volgende zaken aan te leveren:
   – Transportindicatie van de netbeheerder dat er voldoende capaciteit op het net is
   – Verklaring van locatie eigenaar (indien de aanvrager van de subsidie niet de eigenaar is van het vastgoed)
   – Project plan

   Voor subsidie aanvragen groter dan 1.000 kWp dient een haalbaarheidsstudie aangeleverd te worden, inclusief een:
   – Financieringsplan
   – Exploitatieberekening

   Hulp bij het opstellen van de documenten? Bekijk hier de artikelen van onze experts

   Dien uw aanvraag in

   Dien de aanvraag op tijd in, want er geldt immers: wie het eerst komt, die het eerst maalt! Zorg er voor dat de aanvraag compleet is. Houd er rekening mee dat incomplete aanvragen niet in behandeling worden genomen.

   In welke fase dien jij de SDE++ aanvraag in? Bekijk hier de artikelen van onze experts

   De beschikking

   Binnen 13 weken geeft RVO terugkoppeling op de aanvraag. Deze periode kan met nog eens 13 weken worden verlengd. Indien de aanvraag compleet is ingediend en er voldoende budget beschikbaar is, dan ontvangt u de subsidie beschikking

   De beschikking is binnen. En nu?

   Neem contact met ons op. Wij kunnen in een vrijblijvend gesprek het project op gang helpen en aangeven hoe wij daarin kunnen helpen.

   Zie voor meer informatie onze werkwijze

   Onze zon experts vertellen je graag meer over het aanvragen van SDE++ subsidie