Wij ontzorgen.

Zie jij door de wildgroei aan installateurs, producten, financieringsconstructies, etc. soms ook door de bomen het bos niet meer?

Heb jij het gevoel dat het realiseren van een zonnestroomsysteem jou of jouw collega’s te veel tijd kost?

Wij helpen bedrijven om het beste zonnestroomsysteem te realiseren op een manier die het best past bij jouw wensen.

Het realiseren van een zonnestroomsysteem lijkt eenvoudig. Maar dat is het in veel gevallen niet. Je komt onherroepelijk voor uitdagingen te staan bij de ontwikkeling van jouw zonnestroomsysteem. In dat geval kan het prettig zijn om eens met een zon expert te spreken die jouw project verder kan brengen. Wij kunnen je bij alle aspecten van de ontwikkeling helpen.

Ieder bedrijfsdak in Nederland is uniek, dus dat vraagt om advies op maat. En dat is precies wat ons onderscheid in de markt: we ontzorgen alle uiteenlopende bedrijven bij het realiseren van een zonnestroomsysteem en leveren daarbij een oplossing op maat. Hierdoor kan jij je focussen op de kernactiviteiten van jouw bedrijf.

Wij zijn trots op alle projecten die we gerealiseerd hebben en kijken uit naar iedere nieuwe uitdaging. We zijn er van overtuigd dat we met onze kennis en ervaring ieder probleem kunnen oplossen.

Pjotr van den Berg

Super als jouw onderneming kiest voor de duurzame stap naar zonnepanelen!

Mijn expertise is het vinden van het hoogst financiële rendement voor de klant en de impact van zonnepanelen op jouw verzekeringspositie.

Ik begeleid de klant in de aanschaf, lease of verhuren van het dak voor de zonnepanelen. Verder ga ik in gesprek met jouw verzekeraars om niet alleen jou te ontzorgen, maar ook de zorgen van je verzekeraars te adresseren. Opdat jij niet met onverwachte extra kosten wordt opgezadeld, maar daadwerkelijk het hoogste rendement realiseert.

 

Pjotr van den Berg

Steven Weinans

Met zonnepanelen ben je altijd opgewekt!

Veel bedrijven besluiten over te stappen op zonnepanelen en met de hoge energieprijzen is dat heel begrijpelijk. Bij een klein- of middelgroot bedrijf is er vaak weinig tijd of beperkte expertise op het gebied van zonnepanelen. Als Zon Expert MKB richt ik me volledig op projecten met een kleinverbruiksaansluiting. Ik kan je helpen met subsidies, welke hardware het beste past bij jouw project en hoe je een goede business case opstelt.

Door een dak scan te doen kan ik direct voor je kijken wat een zonnestroomsysteem jou kan opleveren. En hopelijk stapt jouw bedrijf ook over op zonnepanelen. Daar word ik blij van!

 

steven

Gijs Brussen

Ik help je om orde te scheppen in de wildgroei van constructeurs, installateurs, hardware, etc!

Overal om me heen zie ik zonnepanelen op daken verschijnen. De markt floreert! Dat heeft echter ook als gevolg dat de installatiebedrijven als paddenstoelen uit de grond schieten en dat de keuze uit soorten zonnepanelen, omvormers en onderconstructies inmiddels gigantisch groot is. Dit maakt de markt onoverzichtelijk en de kwaliteit van producten of diensten lastiger te beoordelen.

Ik ben op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op hardware gebied en kan goed inschatten welke panelen of omvormers voor jouw project het meest geschikt zijn. In de projecten die ik begeleid heb, heb ik gewerkt met verschillende installateurs. Ik weet daarom wanneer een partij kwalitatief goed werk levert. Deze kennis en ervaring zet ik graag in voor jouw zonnestroomsysteem.

 

Stephan Marcelis

Het overstappen van grijze naar groene energie, begint bij een succesvolle subsidie aanvraag.

Het startpunt van een zonnestroomproject is altijd de subsidie. Zonder SDE subsidie is een zonnestroomsysteem economisch niet interessant. De aanvraag dient zorgvuldig te gebeuren. Dankzij de vele succesvolle subsidieaanvragen die we in het verleden voor onze klanten hebben gedaan, weet ik exact welke documenten aangeleverd dienen te worden voor een succesvolle subsidieaanvraag. Na het verkrijgen van een beschikking begint het project om uiteindelijk een zonnestroom systeem te realiseren. Als projectmanager richt ik mij op het maken van de realisatieplannen en aansluiten van het systeem op de elektrische installatie.

Zorg je zelf voor de subsidie aanvraag en wil je deze laten checken? Of je heb vragen van aanvullende documenten die bijgevoegd moeten worden aan de aanvraag? Neem dan gerust contact met mij op.

 

 

Stephan marcelis

Mohamed Boulahcen

Bij het realiseren van een zonnestroomsysteem komt een hoop kijken, er zijn verschillende subsidies, kosten, en opbrengsten waar rekening mee gehouden moet worden. Behalve dat we alles weten van de aanleg van een zonnestroomsysteem helpen we je ook verder met de administratieve kant.

Indi is een ontzorgpartij en met onze kennis proberen we onze klanten zo goed mogelijk te ondersteunen daar waar nodig.

Heb je vragen over de administratieve kant van een zonnestroomsysteem neem dan contact met mij op.

 

Floris Pennarts

Laat de zon voor je werken!

Zonnepanelen zijn dé manier om duurzame energie op te wekken. Ze zijn milieuvriendelijk, kostenbesparend en worden steeds populairder. Als zonexpert in de marketing houd ik me graag bezig met het leveren van informatieve en relevante informatie voor de klant en help ik ons bedrijf om onze missie van duurzame energie te promoten.

Wij helpen jouw bedrijf het beste zonnestroomsysteem te realiseren, passend bij jouw wensen. En we beloven, we zullen je niet laten zitten in de schaduw!

 

Violet Kazerooni

Creativiteit combineren met impact!

Gelukkig groeit ons milieubewustzijn en hier komt natuurlijk bij kijken dat bedrijven ook hun verantwoordelijkheid nemen voor het milieu. Door Indi in te zetten voor de realisatie van jouw zonnestroomsysteem, kun je als bedrijf laten zien dat je actief werkt aan een betere toekomst. Met mijn creatieve blik en affiniteit voor duurzaamheid, sta ik klaar om het Indi-team te versterken op het gebied van marketing en communicatie. Ik help Indi beter op de zakelijke kaart te zetten en onze kernwaarden te verspreiden.