Wij ontzorgen.

Zie jij door de wildgroei aan installateurs, producten, financieringsconstructies, etc. soms ook door de bomen het bos niet meer?

Heb jij het gevoel dat het realiseren van een zonnestroomsysteem jou of jouw collega’s te veel tijd kost?

Wij helpen bedrijven om het beste zonnestroomsysteem te realiseren op een manier die het best past bij jouw wensen.

Het realiseren van een zonnestroomsysteem lijkt eenvoudig. Maar dat is het in veel gevallen niet. Je komt onherroepelijk voor uitdagingen te staan bij de ontwikkeling van jouw zonnestroomsysteem. In dat geval kan het prettig zijn om eens met een zon expert te spreken die jouw project verder kan brengen. Wij kunnen je bij alle aspecten van de ontwikkeling helpen.

Ieder bedrijfsdak in Nederland is uniek, dus dat vraagt om advies op maat. En dat is precies wat ons onderscheid in de markt: we ontzorgen alle uiteenlopende bedrijven bij het realiseren van een zonnestroomsysteem en leveren daarbij een oplossing op maat. Hierdoor kan jij je focussen op de kernactiviteiten van jouw bedrijf.

Wij zijn trost op alle projecten die we gerealiseerd hebben en kijken uit naar iedere nieuwe uitdaging. We zijn er van overtuigd dat we met onze kennis en ervaring ieder probleem kunnen oplossen.

Pjotr van den Berg

Super als jouw onderneming kiest voor de duurzame stap naar zonnepanelen!

Mijn expertise is het vinden van het hoogst financiƫle rendement voor de klant en de impact van zonnepanelen op jouw verzekeringspositie.

Ik begeleid de klant in de aanschaf, lease of verhuren van het dak voor de zonnepanelen. Verder ga ik in gesprek met jouw verzekeraars om niet alleen jou te ontzorgen, maar ook de zorgen van je verzekeraars te adresseren. Opdat jij niet met onverwachte extra kosten wordt opgezadeld, maar daadwerkelijk het hoogste rendement realiseert.

 

Rik Meijerhof

Met de ISDE subsidie is zonnestroom voor kleinzakelijke bedrijven nu ook binnen handbereik!

Sinds 2021 kunnen ook midden- en kleinbedrijven met een klein zakelijke aansluiting subsidie aanvragen voor zonnepanelen. Deze nieuwe regeling zorgt ervoor dat nog meer bedrijven rendabel kunnen investeren in zonnepanelen. Maar waar begin je? Hoe vraag je ISDE subsidie aan en welke stappen moeten er genomen worden om een dak vol zonnepanelen te realiseren? Als projectmanager kan ik jou ondersteunen bij dit proces of zelfs helemaal ontzorgen.

Wil je weten wat jouw dak kan opleveren? Of wil je graag wat meer informatie? Neem contact met me op en ik help je graag verder.

 

Stephan Marcelis

Het overstappen van grijze naar groene energie, begint bij een succesvolle subsidie aanvraag.

Het startpunt van een zonnestroomproject is altijd de subsidie. Zonder SDE subsidie is een zonnestroomsysteem economisch niet interessant. De aanvraag dient zorgvuldig te gebeuren. Dankzij de vele succesvolle subsidieaanvragen die we in het verleden voor onze klanten hebben gedaan, weet ik exact welke documenten aangeleverd dienen te worden voor een succesvolle subsidieaanvraag. Na het verkrijgen van een beschikking begint het project om uiteindelijk een zonnestroom systeem te realiseren. Als projectmanager richt ik mij op het maken van de realisatieplannen en aansluiten van het systeem op de elektrische installatie.

Zorg je zelf voor de subsidie aanvraag en wil je deze laten checken? Of je heb vragen van aanvullende documenten die bijgevoegd moeten worden aan de aanvraag? Neem dan gerust contact met mij op.

 

 

Gijs Brussen

Ik help je om orde te scheppen in de wildgroei van constructeurs, installateurs, hardware, etc!

Overal om me heen zie ik zonnepanelen op daken verschijnen. De markt floreert! Dat heeft echter ook als gevolg dat de installatiebedrijven als paddenstoelen uit de grond schieten en dat de keuze uit soorten zonnepanelen, omvormers en onderconstructies inmiddels gigantisch groot is. Dit maakt de markt onoverzichtelijk en de kwaliteit van producten of diensten lastiger te beoordelen.

Ik ben op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op hardware gebied en kan goed inschatten welke panelen of omvormers voor jouw project het meest geschikt zijn. In de projecten die ik begeleid heb, heb ik gewerkt met verschillende installateurs. Ik weet daarom wanneer een partij kwalitatief goed werk levert. Deze kennis en ervaring zet ik graag in voor jouw zonnestroomsysteem.

 

Just van Wijk

Groen is het nieuwe goud!

Er komt steeds meer aandacht voor duurzaamheid en maatschappelijke betrokkenheid. Daar kan geen enkel bedrijf meer omheen. Profiteer hier daarom van! Deze markt ontwikkelt zich razendsnel, het is daarom erg zoeken naar de beste opzet en aanpak. Vind je het lastig om een duidelijk idee te krijgen omdat je worstelt met de stroom aan informatie en je volle agenda? Dan help ik als projectondersteuner om hier een plan bij te maken.