Ons advies voor de realisatie van een zonnestroomsysteem kent vijf fases

Haalbaarheid

We maken inzichtelijk wat de zonnestroompotentie is van het dak en wat de financiële impact hiervan is. We verzorgen de SDE++ subsidieaanvraag voor het project.

Projectplan

We laten de daksconstructie controleren, checken de netaansluiting en presenteren het plan aan de (opstal)-verzekeraar. Daarna maken we een technisch en financieel plan op basis waarvan een investeringsbeslissing kan worden genomen.

Tendering

We nodige onze vaste installatiepartners uit om een aanbieding te maken voor het zonnestroomsysteem. We begeleiden het tenderproces en brengen een advies welke partij het beste past bij jouw wensen.

Projectbegeleiding

We begeleiden de bouwfase van het project vanaf de kick-off meeting tot aan de oplevering.

Green Marketing

Wij hebben meerdere tools die de marketingwaarde van het hebben van een zonnestroomsysteem kunnen verhogen. Zo kunnen we een gerichte crowdfundactie opzetten en film- en beeldmateriaal maken van het systeem.

Advies aanschaf zonnepanelen voor bedrijven

Het investeren in zonnepanelen voor bedrijven, zowel grootzakelijk als kleinzakelijk, biedt aanzienlijke voordelen. Dit lijkt eenvoudig te realiseren, maar hier komen erg veel (technische) aspecten bij kijken. Bij Indi ontwikkelen we jaarlijks vele zonnestroomsystemen. Daarom weten wij dus exact welke activiteiten moeten worden ondernomen om de zonnepanelen op het dak te plaatsen, aan welke voorwaarden het systeem moet voldoen en wat de prijs van het systeem moet zijn. Deze kennis en ervaring van onze zon experts stellen we graag beschikbaar en daarom geven we advies aan bedrijven bij de aanschaf van zonnepanelen.

Neem gerust contact met ons op via het formulier om uw mogelijkheden te bespreken en te ontdekken hoe wij u volledig kunnen ontzorgen in uw zonnepanelenproject.

Direct hulp van Gijs Brussen voor advies

  • Binnen 48u reactie
  • Volledig advies op maat
  • Ontdek samen alle mogelijkheden
    Onze zon experts delen graag hun kennis