Zakelijke laadpalen door Indi Energie

Geschreven door:
Violet Kazerooni, donderdag 01 juni 2023

Ons ontzorgingsconcept biedt oplossingen voor technische, financiële en operationele uitdagingen bij het plaatsen van zakelijke laadpalen

In lijn met de groeiende trend van elektrisch rijden en de toenemende regelgeving omtrent duurzame mobiliteit, kondigen wij met trots aan dat wij vanaf heden een nieuwe dienst aanbieden: het verzorgen van zakelijke laadpalen voor bedrijven. Dit ontzorgingsconcept is ontworpen om bedrijven te helpen bij het realiseren van elektrische laadinfrastructuur. Ons concept biedt op maat gemaakte oplossingen voor technische, financiële en operationele uitdagingen.

Met het oog op een duurzamere toekomst heeft het huidige kabinet in Nederland ambitieuze doelen gesteld. Vanaf 2025 worden alle zakelijke leaseauto’s verplicht elektrisch. Bovendien vereist de wet dat bedrijven in 2025 ten minste 5% van hun parkeerplekken voorzien van laadpalen. Wij begrijpen dat deze maatregelen aanzienlijke consequenties met zich meebrengen voor organisaties en wij van Indi, zijn er om te helpen.

Ons ontzorgingsconcept
Een belangrijk aspect van ons concept is het verstrekken van de juiste inzichten aan organisaties. Wij helpen bedrijven bij het bepalen van het aantal laadpalen, we maken inzichtelijk wat er technisch mogelijk is met de huidige infrastructuur, en hoe hoog de investering zal zijn. Daarnaast bieden wij indien gewenst ook financieringsmogelijkheden voor de laadpalen aan. Bovendien zien wij bij het implementeren van zakelijke laadpalen niet alleen uitdagingen, maar ook kansen. Verschillende subsidies zijn beschikbaar om de kosten te verlagen en er kan zelfs geld verdiend worden met de laadpalen op het parkeerterrein.

Wij kunnen niet wachten om bedrijven te ondersteunen bij deze transitie naar elektrische mobiliteit. Neem een kijkje op onze nieuwe pagina & vraag een laadpalenscan aan om te ontdekken wat wij kunnen betekenen voor jouw zakelijke laadpalen!

Weten wat wij kunnen betekenen voor jouw zakelijke laadpalen?

Vraag hier vrijblijvend onze Laadpalenscan aan. Binnen 48u nemen we contact met je op.    Lees in onze privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken.