Zonnepanelen voor het MKB

Het verduurzamen van een bedrijfsdak van een MKB bedrijf middels zonnepanelen, levert een goed rendement op. Hierdoor kozen al veel bedrijven met grote daken ervoor om te investeren in zonnepanelen. Met behulp van de SDE++ subsidie stimuleert de overheid deze overstap naar groene stroom. Sinds 2021 is er ook een subsidie beschikbaar voor zonnepanelen op kleine en middelgrote bedrijfsdaken: de ISDE subsidie. Deze subsidie maakt het voor bedrijven aantrekkelijker om te investeren in zonnepanelen op hun eigen dak.

Bij Indi Energie zijn wij expert op het gebied van zonnestroom. We hebben al veel bedrijven ondersteund bij de realisatie van hun eigen zonnestroomsysteem. Deze ervaring zetten we ook graag in voor jouw project. Je kan van ons de volgende zaken verwachten:

 • Controle op de draagkracht van de dakconstructie
 • Akkoord krijgen van de verzekeraar
 • Maatwerk offerte voor het zonnestroomsysteem
 • Uitgebreid technisch plan
 • Opstellen business case
 • Subsidie aanvragen
 • Administratief inregelen van het zonnestroomsysteem
 • Scios Scope 12 opleverinspectie

Kom via het aanvragen van de Dakscan met ons in contact.

Hoeveel panelen kunnen op jouw bedrijfsdak (>250m2)?

Vraag hier vrijblijvend een Dakscan aan. Binnen 48u weet je hoeveel panelen er op jouw bedrijfsdak kunnen.  Lees in onze privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken.

  We onderscheiden vijf fases bij de realisatie van een zonnestroomsysteem

  Dakscan

  We maken inzichtelijk wat de zonnestroompotentie is van het dak, wat de financiƫle impact hiervan is en wat de volgende stappen zijn.

  Projectplan

  We laten de dakconstructie controleren, checken de netaansluiting en presenteren het plan aan de (opstal)-verzekeraar. Daarna maken we een technisch en financieel plan voor jouw project.

  Maatwerk offerte

  We leveren een installatieofferte op maat, inclusief een ontzorgingsmodule die het beste past bij jouw wensen.

  Aanvraag ISDE subsidie

  We verzorgen de ISDE subsidieaanvraag voor jouw project. Met behulp van onze handleiding kun je ook zelf de subsidieaanvraag indienen.

  Installatiewerkzaamheden

  Binnen 8 weken na ondertekening van de offerte, starten wij met de bouw.

  Onze zon experts delen graag hun kennis